Ботаника - публикации
Вече сме на нов адрес: www.botanica.gallery. We are moved to new location: www.botanica.gallery.
Хербариум SOA - Катедра Ботаника - Аграрен университет - Пловдив

Ботаника / хербариум SOA

оценете сайта botanica.ovo.bg
Общо отговори: 354
От януари 2017 се преустановяват регистрациите на нови потребители на този адрес. Сайтът е преместен на адрес www.botanica.gallery, където ще откриете много повече възможности.
Ако желаете, можете да се регистрирате в него от тук.
Препоръчваме на потребителите на сайта botanica.ovo.bg да си направят регистрация в новия сайт
www.botanica.gallery
Ще откриете над 1500 снимки на растения, жив персонален чат и възможности за добавяне на коментари. Ще имате личен профил със стена, на която да споделяте свои снимки или връзки към интересни публикации.

публикации

Публикации, свързани с дейността на SOA
Тази база-данни съдържа публикации, свързанис дейността в SOA. Възможно е и откриване на заглавия в други области
автор:
author:
година:
year:
заглавие или ключови думи:
title or key words:
източник:
source:

[добавете публикация ... add article]
Кликнете горната връзка, за да добавите публикация, свързана със SOA (например с ревизия на хербарни образци, или публикации, свързани с депозиране на образци в SOA). В "операционна система" изберете "multi-platform". В "кратко описание" запишете начина на цитиране. В "заглавие" фамилното име на първия автор, годината и част от заглавието на публикацията. В пълен текст - начина на цитиране, резюмето и друга информация, която считате за важна. Ако качвате ваш файл, щракнете върху "разглеждане". Ако посочвате връзка към файл в мрежата, напишете точния URL в полето "връзка за сваляне". Ако имате само информация на хартиен носител, оставете това поле празно. В "тагове" запишете ключовите думи за търсене. След проверка, записите ще бъдат преместени в главната база-данни. Администраторът си запазва правото да променя или изтрива записи.
Ако желаете да добавите цитати на публикации от тази база-данни, направете това като коментар в съответните записи или пишете на администратора.


Виртуална библиотека (избрани книги и учебници)

(печат|print)
споделете в социалните мрежи


Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Хостнат от
ovo.bg