Ботаника - БОТАНИКА
Вече сме на нов адрес: www.botanica.gallery. We are moved to new location: www.botanica.gallery.
Хербариум SOA - Катедра Ботаника - Аграрен университет - Пловдив

Ботаника / хербариум SOA

оценете курса Ботаника I (Анатомия и морфология на растенията)
Общо отговори: 205
От януари 2017 се преустановяват регистрациите на нови потребители на този адрес. Сайтът е преместен на адрес www.botanica.gallery, където ще откриете много повече възможности.
Ако желаете, можете да се регистрирате в него от тук.
Препоръчваме на потребителите на сайта botanica.ovo.bg да си направят регистрация в новия сайт
www.botanica.gallery
Ще откриете над 1500 снимки на растения, жив персонален чат и възможности за добавяне на коментари. Ще имате личен профил със стена, на която да споделяте свои снимки или връзки към интересни публикации.

БОТАНИКА

Интегриран портал за дистанционно обучение и самостоятелна подготовка в направление Ботаника
Редактор: Кирил Стоянов
сайтът съдържа материали (лекции - снимки и текст) за самостоятелна подготовка по ботаника. Авторите на материалите са означени на всяка страница. Използвани са илюстрации и от други автори, с препратки към оригиналните източници.

предстоящи изпити: дати и зали за предстоящи изпити

За да получите достъп до всички ресурси, можете да се регистрирате като студенти. За да направите това, създайте си профил с вашето истинско име и собствената ви снимка. Напишете вашата специалност в профила си. След регистрацията отворете профила си, щракнете "промени детайли" и изберете група "студенти".

Материалите в този сайт се предоставят безплатно. Могат да се използват отделни части от тези материали за публикуване, със задължително условие да се цитират.
Забранено е препубликуването в пълен текст. Забранено е и представянето на пълния текст като студентски реферати.
Авторите не са предоставяли, не предоставят и няма да предоставят материали на сайтове за споделяне като referati.com и pomagalo.com. Ако забележите материали от името на авторите в тези два сайта, молим да ни уведомите.
Ако желаете да помогнете за развитието на този проект, е напълно достатъчно да отваряте предлаганите реклами. Ако мислите, че можете да публикувате тук, пишете до администратора на сайта.
Ако имате намерение да използвате предлаганите материали с комерсиална цел, трябва задължително преди това да се свържете с техните автори и с администратора на сайта.


(печат|print)
споделете в социалните мрежи


Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Хостнат от
ovo.bg